Camping en omgeving

 Het vakantiepark Ginsterveld is aangesloten bij organisatie Ardoer, en staat garant voor zekerheid, gastvrijheid en kwaliteit. Ginsterveld wordt door haar gasten goed beoordeeld. Het park ligt midden in de natuur van het populaire Burgh-Haamstede, onder het licht van de vuurtoren van de Kop van Schouwen en slechts 2 km van prachtige brede stranden en bossen.

Het zwembad

De camping heeft een leuk overdekt en buiten zwembad met lig bedden. Het is dagelijks geopend, en alleen toegankelijk voor ingeschreven gasten. In het zwembad is een peuter- en kleuterbad met twee waterniveaus, diverse glijbaantjes, een veertig meter lange glijbaan met keuze thema’s, stroomversnelling, whirlpool en grote stoomcabine.

Er is gratis wifi-verbinding en er zijn speeltuintjes in de buurt van onze caravan. Tijdens de vakantieweken worden dagelijks super leuke activiteiten georganiseerd door een animatieteam. Net buiten de camping kun je minigolf spelen tegen betaling. Of zweefvliegen vanaf het vliegveld bij Nieuw-Haamstede.

Er zijn 3 dames- en een herenfiets bij de caravan beschikbaar. Meer fietsen, of skelters en bolderwagens kun je huren op de camping. Geen zin om te koken? Dan kun je terecht bij het gezellige restaurant of de snackbar van de camping. Of natuurlijk bij 1 van de vele restaurants in de omgeving. Een heerlijke lunch bij Lunchroom ‘t Dorpsplein in Renesse, of lekkere verse vis bij het Oliegeultje in Burgh met uitzicht op de Oosterschelde. Als je geluk hebt spot je nog een bruinvis.

De omgeving: 

Er zijn kilometers lange fietspaden en wandelroutes door het bos (bijvoorbeeld de Noordzeeroute), langs vele kreken, historische stadjes en ringdorpen. Leuk om te bezoeken zijn Boswachterij Schouwen, de gezellige weekmarkt in Burgh-Haamstede of Renesse, het oude snoepwinkeltje in Veere en het educatieve attractiepark Neeltje Jans met een waterpark en zeeleeuwenshow.

Omdat Schouwen-Duiveland lange tijd een geïsoleerd bestaan heeft geleid, lijkt op veel plaatsen of de tijd heeft stilgestaan. Er zijn nog ruim 800 monumenten te vinden, waarvan de meesten in oude stadjes als Zierikzee en Brouwershaven.

Ook leuk om te doen: boomklimmen in het klimbos en bowlen bij het sportcentrum Westerschouwen, winkelen in Middelburg, varen op het Veerse of Grevelingen meer, kitesurfen, vliegeren op de Punt, naar de geitenboerderij in Ouddorp, de bioscoop in Goes of Vlissingen, een ijsje eten bij de IJsvogel in Domburg en verse mosselen bij Proef Zeeland, naast Neeltje Jans.

Je kunt heerlijk paardrijden in het bos of op het strand. Neem je eigen paard mee op vakantie. Paardenhotel Burgh bevindt zich net buiten het dorp, op 10 minuten (auto)afstand van de camping. Of maak een mooie buitenrit bij Ponyhof in Aagtekerke.